• Tevreden klanten maken ons de belangrijkste handgemaakte kunst website. Onze geld-terug-garantie, die tot 30 dagen na ontvangst van uw bestelling geldig is, is uniek voor SchilderJeLeven. Wij, van SchilderJeLeven, zijn zo overtuigd van de capaciteiten van onze kunstenaars dat we graag een retourbeleid aanbieden zonder dat er vragen gesteld worden. Al onze kunstwerken vallen onder dezelfde geld-terug-garantie.

  Onderstaande valt onder onze garantie:

  Als het schilderij kwijtraakt tijdens de verzending, sturen wij u geheel gratis een nieuw kunstwerk

  Als de lijst die u besteld met uw kunstwerk beschadigd aankomt, zullen wij deze per omgaande vervangen door een nieuwe.

  Als uw schilderij beschadigd aankomt, neem dan contact met ons op via sales@schilderjeleven.nl. We zullen dan ofwel de schade herstellen of, indien de schade niet hersteld kan worden, kosteloos een nieuw kunstwerk voor u laten maken.

  Als u niet tevreden bent na het bekijken van de foto van het schilderij kunt u vragen om aanpassingen - we doen deze aanpassingen gratis! Wanneer u zelfs na een aantal aanpassingen beslist dat u niet tevreden bent met het eindresultaat, dan zullen we uw beslissing uiteraard respecteren en u niet vragen om het resterende bedrag te betalen.

  Zodra u het schilderij heeft ontvangen en u niet tevreden bent met het schilderij kunt u het binnen 30 dagen aan ons terugsturen in de originele verpakking, waarna u een volledige vergoeding ontvangt. U kunt contact met ons opnemen voor het retouradres. Terug naar boven