Bestel schilderij

1
Medium & Onderwerpen
2
Upload foto
3
Formaat & Inlijsting
Het perfecte cadeau voor de persoon
die alles al heeft!

Kies medium

Voor meer dan 12 personen / huisdieren, kies alstublieft Olie / Acryl
Olie
Houtskool
Zwarte potlood
Aquarel
Acryl
Kenmerken: Het gebruik van olieverf is één van de meest populaire methodes en zorgt voor de meest levendige weergave van foto's. Een kunstenaar kan dankzij olieverf alle stijlen en technieken gebruiken, terwijl andere methodes de kunstenaar kunnen beperken. Een olieverfschilderij kan van generatie tot generatie als erfstuk worden overgedragen.

Materiaal & Framing: Olieverf wordt gebruikt bij het schilderen op canvas en kan worden besteld als canvas gespannen over een houten frame. Op deze manier ontvang je een kant-en-klaar schilderij dat direct aan de muur gehangen kan worden.

Werkt het beste: Welke foto je ook kiest, olieverf is altijd een goede optie. Als je twijfelt bij het kiezen van een medium, dan is olieverf de meest veilig keuze.
Kenmerken: Artistieke eenvoud in zwart en wit. Houtskool zorgt zoals andere zwart-wit methodes voor een zwart-wit contrast, maar het contrast is hoger dan in vergelijking met bijvoorbeeld potloodtekeningen. Houtskool zorgt voor een bepaald contrast en dramatische sfeer die meer zichtbaar is dan bij een ander medium. Als je van zwart-wit tekeningen houdt met krachtige eigenschappen, dan is houtskool een goede keuze.

Materiaal & Framing: De tekening wordt gemaakt op papier en daarom is een glazen beschermlaag nodig.

Werkt het beste: bij portretten zonder veel achtergrond. Als je een landschapsfoto wilt laten schilderen, kies dan voor een ander medium. Houtskool werkt het beste bij portretten met een sterke focus op het onderwerp. Houtskool wordt niet in meerdere lagen aangebracht en heeft daarom dus ook een snelle doorlooptijd en een lagere prijs.
Kenmerken: Potloden zorgen voor gevarieerde tinten van zeer donker tot zeer licht. De fijne lijnen van een geslepen potlood zijn onmogelijk na te maken met een kwast of bijvoorbeeld houtskool. Eén van de mooiste kenmerken waar het potlood voor kan zorgen is de creatie van schaduw.

Materiaal & Framing: De tekening wordt gemaakt op papier en daarom is een glazen beschermlaag nodig.

Werkt het beste: Potloodportretten worden meestal besteld in kleine afmetingen en zijn de perfecte keuze voor een smalle muur/ruimte.
Kenmerken: Aquarel is een zeer afwijkende methode in het schilderen. De kleuren van waterverf zijn zeer verschillend van kleuren gebruikt bij andere methodes. De magie van kleur vermengd met water geeft het schilderij een zachte, rustieke, antieke uitstraling.

Materiaal & Framing: De tekening wordt gemaakt op papier en daarom is een glazen beschermlaag nodig.

Werkt het beste: bij afbeeldingen van huizen en landschappen.
Kenmerken: Is gemaakt van een droog materiaal en kan daarom soms een vlakker beeld geven dan bij andere methodes. Toch heeft pastel een onmiskenbare charme.

Materiaal & Framing: De tekening wordt gemaakt op papier en daarom is een glazen beschermlaag nodig.

Werkt het beste: bij portretten van mensen en dieren, Het gebruik van pastelverf zorgt voor veel textuur en visualiteit.
Kenmerken: Acryl lijkt vaak identiek aan olieverf, maar heeft enkele subtiele verschillen. Acryl zorgt vaak voor meer verzadigde kleuren in vergelijking met olieverf. Acryl komt bovendien wat levendiger over en daarom wordt het vaak gebruikt bij het schilderen van landschappen.

Materiaal & Framing: Acryl wordt gebruikt bij het schilderen op canvas en kan worden besteld als canvas gespannen over een houten frame. Op deze manier ontvang je een kant-en-klaar schilderij dat direct aan de muur gehangen kan worden.

Werkt het beste: Welke foto je ook kiest, acryl is net als olieverf altijd een goede optie.

Kies het aantal figuren in je schilderij

Het meest complexe onderdeel van een schilderij zijn de gezichten. Het schilderen van die gezichten of hoofden van dieren is een precieze zaak, die de meeste tijd in beslag neemt. Daarom moeten we het aantal figuren weten, zodat we op basis van die complexiteit de prijs kunnen bepalen.

Als er geen mensen of dieren in uw foto staan, kies dan alstublieft landschap / huis als optie (ook als het bijvoorbeeld om een foto van een boot of auto gaat).
Kies tot 20 onderwerpen voor uw schilderij. Voor meer dan 20, neem alstublieft contact op met onze klantenservice via: info@portretgurus.nl
Personen Dieren